Ένας χρόνος χωρίς τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την μέρα που ο Κώστας Βουτσάς, ο «αιώνιος έφηβος»  του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από την ζωή. Ο ηθοποιός που σκόρπισε το γέλιο σε όλη την Ελλάδα άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών, στις 2:24, τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/2/2020 στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, μετά από νοσηλεία 19 ημερών.

Η σορός τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, δίνοντας τη δυνατότητα να αποχαιρετήσουν όλοι τον αγαπητό ηθοποιό, στην Μητρόπολη Αθηνών την Πέμπτη 27/2/2020. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν για να αφήσει ένα λουλούδι και να αποχαιρετήσει τον ηθοποιό που αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο Κώστας Βουτσάς κηδεύτηκε την Παρασκευή 28/2/2020 στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών, στο παλαιότερο κοιμητήριο των Αθηνών όπου αναπαύονται εν ειρήνη οι σημαντικότερες προσωπικότητες της Ελλάδας.

Την διαδικασία της κήδευσης ανέλαβαν τα SKLIAS Funeral Offices, με απόλυτο επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον θανόντα, στην οικογένεια και στους αγαπητούς φίλους.

Ο χρόνος περνάει γρήγορα, αλλά ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, εξακολουθεί να ζει στις καρδιές μας μέσα από τις υπέροχες ταινίες και τους ρόλους που μόνο εκείνος ήξερε να υπηρετεί με τόση υποκριτική μαεστρία.

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα σας καλέσουμε εμείς