Επιστροφή του θανότος στην πατρίδα του.

Επαναπατρισμός

Στην SKLIAS Funeral Office θεωρούμε ότι η επιστροφή του θανόντος στην πατρίδα του και ο ενταφιασμός του εκεί είναι μια ύψιστης σημασίας διαδικασία που ,όμως, γίνεται ασήκωτο βάρος για την οικογένεια.

Είναι κατανοητό, όταν η οικογένεια βρίσκεται σε μια κατάσταση πένθους και αποχωρισμού ενός αγαπημένου της προσώπου, να μην έχει το σθένος να επωμιστεί τις δύσκολες ενέργειες που χρειάζεται η διαδικασία επαναπατρισμού.

Γι’ αυτό, τα γραφεία μας, σε μια προσπάθεια απάλυνσης του πόνου και διευκόλυνσης της οικογένειας του εκλιπόντος, αναλαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία επαναπατρισμού. Με λεπτότητα, επαγγελματισμό και συνείδηση, η οικογένεια Σκλία μεριμνά για τη σωστή  αεροπορική μεταφορά, είτε πρόκειται για Έλληνα πολίτη του εξωτερικού προς την Ελλάδα είτε για αλλοδαπό πολίτη  προς το εξωτερικό, καθώς και για όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες εκτελωνισμού που είναι αναγκαίες για τον επαναπατρισμό ή την αποστολή σορού.

Η διεξαγωγή του επαναπατρισμού γίνεται πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες και με απόλυτο σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του θανόντος και της οικογένειάς σας. Τα γραφεία μας συνδυάζουν  την εικοσάχρονη εμπειρία στο χώρο με την υπευθυνότητα , την κατανόηση και την ενσυναίσθηση στις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά σας  και έχουν ως μοναδικό στόχο να σας παρέχουν τις πιο άρτιες υπηρεσίες.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα σας καλέσουμε εμείς