Κοιμητήρια Ζώων. Για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους.

Κοιμητήρια Ζώων. Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και φροντίδα για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους.


Ο θάνατος ενός κατοικίδιου με το οποίο έχεις δεθεί συναισθηματικά για χρόνια είναι για πολλούς μια επώδυνη στιγμή, για κάποιους το ίδιο δύσκολη με την απώλεια ενός αγαπημένου τους προσώπου. Τα κατοικίδια είναι για πολλούς ο πιο κοντινός φίλος, που θα σταθεί δίπλα σου και θα μοιραστεί μαζί σου ολόκληρη τη δική του ζωή.

Κάθε κατοικίδιο που έχει μεγαλώσει και ζήσει μέσα σε μία οικογένεια αποτελεί μέλος της, έχει το χώρο και τη θέση του μέσα στο σπίτι, τη ζωή και τις καρδιές των μελών, μια προσωπική και διαφορετική σχέση με τον καθένα τους. Προσφέρουν απλόχερα συντροφιά, αγάπη, αποδοχή και συναισθηματική υποστήριξη άνευ όρων για όσο μοιράζονται μαζί μας τη ζωή τους.

Μια τέτοια ανιδιοτελής φιλία και αφοσίωση αφήνει τα σημάδια της όταν φτάνει στο τέλος της. Είναι φυσικό να υπάρχει θλίψη. Έτσι, επόμενο να υπάρχει η επιθυμία να αποχαιρετήσουμε τους μικρούς μας φίλους με την δέουσα φροντίδα και αγάπη, με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Για να ξέρουμε ότι τους δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε αλλά και για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, να πούμε αντίο.

Τα γραφεία Sklias Funeral Offices δίνουν τη δυνατότητα να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο κατοικίδιό σας με μια τελετή. Σε συνεργασία με επιλεγμένα Κοιμητήρια Ζώων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για την ανάπαυση των τετράποδων φίλων μας, όπου δίνεται και η δυνατότητα αποτέφρωσης.

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Θα σας καλέσουμε εμείς