Υπηρεσίες

Επιθυμώντας να σας προσφέρει τις καλύτερες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες της
με γνώμονα πάντα τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, η οικογένεια Σκλία, που ήδη μετρά είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο, βρίσκεται κοντά σας με τα καινούργια γραφεία της στις περιοχές της Κηφισιάς και του Φαλήρου, στη διάθεσή σας να πραγματοποιήσει κάθε επιθυμία σας σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές.

Θρησκευτική κηδεία


Οργάνωση της τελετής βάσει του Ορθόδοξου Χριστιανικού τελετουργικού τυπικού αλλά και προσαρμογή της προσφοράς των υπηρεσιών μας στις ιδιαίτερες επιθυμίες σας.
Μεταφορά της σορού σε όλη την Ελλάδα ή αποστολή και παραλαβή της από όλο τον κόσμο.
Συνεχής παρουσία του επιτελείου μας από την πρώτη στιγμή έως και μετά το τέλος της τελετής.
Συνεχής υποστήριξη και επίλυση όλων των πρακτικών διαδικαστικών θεμάτων της τελετής.

Πολιτική κηδεία

Η επιλογή του χώρου γίνεται από εσάς.
Η όλη φροντίδα αποτελεί αποκλειστική ευθύνη μας.

Μνημόσυνα

Τα τέσσερα μνημόσυνα είναι άρρηκτα δεμένα με την Ορθόδοξη Παράδοσή μας.
Το 3/μερο, 9/μερο, 40/μερο και το ετήσιο είναι εκδηλώσεις μνήμης στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η οργάνωση του μνημοσύνου γίνεται από εμάς, παρασκευάζεται δίσκος με κόλλυβα και προσφέρονται μαζί με αρτίδια ή κέικ στους καλεσμένους σας.
Όλα τα υλικά είναι υψηλότατης ποιότητας και εκτελούνται αυθεντικές συνταγές από κορυφαία και πιστοποιημένα εργαστήρια.

VIP Service

Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία σας να αποχαιρετήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο με τις μέγιστες τιμές, σας παρέχουμε ένα εύρος εξειδικευμένων VIP υπηρεσιών. Οι VIP υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την 24ωρη εξυπηρέτησή σας για την κράτηση αεροπορικών ή ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, τη δημιουργία ανθοστολισμών με σπάνια λουλούδια και αποστολή τους σε όλο τον κόσμο, την επιλογή φερέτρων πολυτελείας χειροποίητων ή ειδικών διαστάσεων από τους κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Επίσης, παρέχουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα παρακολούθησης της τελετής μέσω Live streaming για τα κοντινά σας πρόσωπα που αδυνατούν να παρευρεθούν στην τελετή. Οι υπηρεσίες ιδιωτικής μεταφοράς της οικογένειας με πολυτελή VAN, αυτοκίνητα του στόλου μας ή με θαλάσσια και εναέρια μέσα μας ξεχωρίσουν.